Στο ΧΟΜΠΟΥ ΝΤΟΤΖΟ για εντατική εκπαίδευση.

Σημαντικές εμπειρίες από την εντατική άσκηση με τους Ιάπωνες.

Στο ΧΟΜΠΟΥ ΝΤΟΤΖΟ για εντατική εκπαίδευση βρέθηκαν τα μέλη της αποστολής της ΟΑΕ. Με ενθουσιασμό και πολύ καλό κλίμα έκαναν εντατική εκπαίδευση τις τελευταίες τέσσερις ημέρες του ταξιδιού τους στην Ιαπωνία. Παρακολούθησαν μαθήματα μεγάλων δασκάλων Αϊκιντο, YOKOTA Shihan, OSAWA Shihan, KURIBAYASHI Shihan καθώς και τα πρώτα μαθήματα της ημέρας με τον Doshu Moriteru UESHIBA. Την τελευταία ημέρα, μετά την εξάσκηση, έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τον Doshu. Προεφέρθηκαν δώρα, παραδοσιακών Ελληνικών γεύσεων, στον Doshu και στον Dojo Cho Mitsuteru UESHIBA.

Ο πρόεδρος της ΟΑΕ Ε. Πάτρας κλήθηκε από τον Doshu στο γραφείο του όπου είχαν συνομιλία σε πολύ φιλικό κλίμα. Ο κύριος Πάτρας μετέφερε στον κύριο UESHIBA τους χαιρετισμούς της Τεχνικής Διευθύντριας της ΟΑΕ κυρίας Janet Clift sensei και του Τεχνικού Συμβούλου της ΟΑΕ κυρίου Eamonn Devlin sensei.

Η συζήτηση έκλεισε με ανανέωση του ραντεβού το 2028 στην πόλη TANABE, όπου γεννήθηκε ο Morihei UESHIBA, για το 15ο Διεθνές Συνέδριο Αϊκιντο.